2014. április 10., csütörtök

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .0 4 . 1 0 . HAT UP

Hogyan légy szürke de mégsem unalmas!

Sokan abba a hibába esnek, hogy biztonságos semleges, sötét színeket viselnek amitől élettelenné és unalmassá válik a megjelenésük. Ha ti is jártatok már így akkor azt tanácsolom, hogy válasszatok izgalmas, érdekes merész szabásvonalakat, különböző textúrákat, feltűnő kiegészítőket amelyek a monokróm hatást feldobják. Bár én szívesen hordok színeket, most megmutatom hogyan lehet a szürke is életteli. 

Szeretem a www.TAILOR4LESS.com weboldalt mert itt megtervezhetem saját ruháimat, mint például ezt a csodás aszimmetrikus hosszú kabátot is. Pont ilyen hiányzott még a ruhatáramból, hiszen vékony, jó minőségű szövetből készült így egy sima fehér inggel is lehet hordani de akár egy V-nyakú pólóval is. Én övvel terveztem, mert nagyon kevés olyan férfikabát van amit ezzel a funkcióval látnak el, de tudom anélkül is hordani. A gombtól a varrás színéig  minden választható, így valóban egy igazi személyreszabott szolgáltatást kapunk a TAILOR4LESS-től. 

Szeretem ezt a galambszürke árnyalatot, mely több élénk színnel is jól passzítható. Kiegészítőként egy széles karimájú kalapot, egy hátizsákot és egy csodaszép órát választottam. Ezt a gyönyörű rose gold órát Stockholmból kaptam a www.TRIWA.com márkától. Nem ismertem ezelőtt ezt a brandet de remek kivitelezésű férfi és női órákat készítenek. Alig tudtam választani, annyira megtetszett mind:) Végül a fonott fémszíjas Nevil névre keresztelt modell mellett döntöttem. Szerintem érdemes ellátogatni a weboldalukra.
______________________________________________


How to wear grey without being boring?

Wearing dark, basic colors what make people boring is a common mistake. In this case I recommend you to choose special, interested shapes, textures and markeble accessories.I prefer wearing colors to grey, but I'm gonna show you how to rock this type of outfit.
I really enjoy creating my own clothes,-like this coat- that's why I love surfing on www.TAILOR4LESS.com website. I was dying for a coat like this. It's simple, it has good quality perfect for spring weather. I created it with a nice belt, 'couse most of the coats missing this kind of function. From botton to top you can choose different type of fabrics and colors, which suits you the most. I'm in love with this grey color. As an accessory I chose a black hat, a backpack and my gorgeous watch. The rose gold watch is from Stockholm from a brand called www.TRIWA.com. Check out their website.

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

OUTFIT
hat: VINTAGE
sunglasses:VINTAGE
self designed coat(design created for yourself): www.TAILOR4LESS.com
white shirt: ZARA
rose gold watch: www.TRIWA .com
grey jeans: VINTAGE
backpack: F&F
shoes: H&M











3 megjegyzés: