2014. október 28., kedd

◄ O U T F I T 2 0 1 4 .1 0 . 2 8 . HALLOWEEN WITH SPRINGFIELD


Tudtátok, hogy a Halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31. éjszakáján, bár mára már az egész világon elterjedt. Az ősi eredete a pogány kelta boszorkányok, kísértetek és egyéb démonok ünnepéből alakult ki.

Idén a Springfield márka európai Halloween kampányt indított bloggerek számára melyben Magyarországot Festy és én képviselhetjük.(http://eu.spf.com/bloggers) Kimondottan olyan outfitet állítottam össze ,amely tökéletesen illik ehhez az alkalomhoz de a hétköznapok során is lehet hordani őket.  

Szettemben a fekete szín dominál, melyhez egy skinny jeanst , fűzős bőrcipőt és egy karcsúsított zakót választottam. A fehér ing, a széles karimájú fedora kalap  és a csokornyakkendő adja meg az alkalomhoz illő ünnepélyességet. A borús, ködös hangulathoz természetesen nem hiányozhat a temető cirádás kapuja a hátunk mögött ,valamint az apró keresztek a pulcsimon és a láthatatlan szellemek a kép jobb oldalán.


OUTFIT
blazer : SPRINGFIELD 
white shirt: SPRINGFIELD 
sweater: SPRINGFIELD 
jeans: SPRINGFIELD 
leather shoes: SPRINGFIELD 

Fotókért köszönet Maggie-nek (Beauty Junkie)
______________________________________________________

Did you know that the halloween is an ancient keltic tradition which firstly was organized in the Anglo-Saxon countries at 31st of October? However,this date is famous all over the world in our days. Witches, ghosts and other demons are the determinant figures of this ancient paganish celebration.
This year the  Springfield brand has started an european halloween campaign for bloggers, where Festy and I will represent Hungary.(http://eu.spf.com/bloggers) I made a specifically outfit which is totally matching for this event, but we can also wear it on the weekdays.

The black is the  domination colour in my outfit, i have choosed skinny jeans , leather lace shoes and slim coat.For the ceremonial occasion the best choice is a white shirt with a bow tie and a fedora hat . For the foggy mood , we didn't miss the the cementrie's gate behind our back, the little crosses on my pulover and of course the invisible ghosts on the right side of the pictureSPRINGFIELD'S BLOGGERS :http://eu.spf.com/bloggers

5 megjegyzés:

 1. Wow, Very nice outfit.
  Love this sweater with bow tie combination.

  Igal
  see my last post at http://thecuriousgentleman.blogspot.co.il/2014/10/curiousinusa-san-francisco-part-1.html

  VálaszTörlés
 2. Klasszak vagytok!A lufit Festynek vitted meglepinek? :-)

  VálaszTörlés
 3. Good post!! You look great.
  Greetings.


  NEW POST IN MY BLOG!!:http://diamondconestilopropio.blogspot.com.es/

  VálaszTörlés
 4. Nice sweater!!!
  Have a nice weekend,
  Michael
  www.ontheleaf.net

  VálaszTörlés