2011. március 21., hétfő

Glamour Women of the year 2011


Elérkezett a csütörtök, a várva várt WOY (Glamour women of the year) nap.

Az outfitemet már jó előre kigondoltam, hogy ne legyen fennakadás. A fehér zakót és a csokornyakkendőt a H&M-ben vettem, az inget, a nadrágot és a cipőt pedig a Zarában, a villám formájú kitűzőt pedig Hidvégi Petra készítette nekem, külön erre az alkalomra (köszönöm, szuper lett).
A lelkesedésemet az időjárás sem tudta letörni, bár jobban örültem volna, ha eső nélkül megússzuk az estét. Judittal és Isivel együtt készülődtünk majd elindultunk a gálára. Helyszínül az UP Club szolgált, amely teljes pink harci díszbe öltözött a díjátadó tiszteletére.
Izgatottan léptünk be a terembe, ahol a celebek szinte egymás sarkát taposták.
Hamar összegyűlt a Fashion Guide kis csapata is és az estét egy közös fotóval indítottuk ( a képen látható: balról Zanin Éva divatkritikus, Gergely Judit -PlusSizeLife blog-, Vajda Mályi Zsuzsa -Fashion Guide főszerkesztő, Reggeli Tiffanynál blog-, Chaby -Smize Divat blog-, Horváth László és Kiczing Attila -HeStyle blog-, és Festy –Festy in style)


Ezután mindenki lelkes munkába kezdett és gyűjtötte a trófeákat, a sok-sok fotót. Több bloggerrel is találkoztunk, köztük Je Suis Un PrinceMéhes Regitrendsoftomorrow és Kredigra.

A díjátadó egy pici csúszással kezdődött el, érdekessége az volt, hogy élőben közvetítették a glamouronline oldalon.
Az év divattervezője Mojzes Dóra, az év énekesnője Tóth Gabi, és az év modellje pedig Palvin Barbi lett. Én a zenét, és a divatot követem elsősorban, így nálam is ők voltak a nyerők. Magamban még egy különdíjat nyújtottam át Mihalik Enikőnek, és Srej Zsófinak, hiszen az ő munkájuk is elismerésre méltó.
/ Összefoglaló a gáláról,rövid video, picit mi is látszunk a végén:) /

WOY nyertesei

Ezt követően egy Triumph divatbemutatót láthattunk, melyet Demmer Erika plus size modell nyitott meg.
Az est folyamán több italpult gondoskodott arról, hogy a vendégek ne maradjanak szomjasak, és a svédasztalon roskadozó ínyenc falatok kínálata is kellemes meglepetésekkel szolgált.
Talán a sok-sok elfogyasztott koktél, vagy a jó zenének köszönhető az, hogy a divatbemutató után azonnal megtelt a táncparkett és kezdetét vette a hajnalig tartó Glamour party.

Remekül éreztük magunkat, köszönöm a meghívást Maróy Krisztinának a Glamour magazin főszerkesztőjének.


Fotó:
ISI
CHABY

Animáció:
CHABY

Képszerkesztő:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése