2011. október 31., hétfő

GLAMOUR Gardróbfrissítés November 19-én!



Egy fantasztikus kezdeményezés a Glamour magazin által. Ha roskadásig telt a szekrényed megunt ruháiddal, akkor most itt az idő és szabadulj meg tőlük. A másoknak talán még vonzó darabokat, kiegészítőket válogasd ki és hozd el az Aréna plázába és szerezz be jelképes összegért számodra izgalmas darabokat! A glamúros ruhacserebere november 19-én, szombaton lesz az Aréna Plázában, ahol egyetlen napra kinyitja kapuit a GLAMOUR Gardróbfrissítés üzlet. Az adományozott ruháidból befolyt összeggel a fiatal magyar divattervezőket támogatod, és egyúttal esélyes leszel az 500 ezer forint költőpénzre is. Ezen felül sok ismert ember, többekközt Srej Zsófi, Debreczeni Zita és Tóth Gabi is felajánlott dizájnerruhákat.

Hogyan vehetsz részt?
A novemberi magazin mellé csomagolt zsákot pakold jól tele a megunt ruháiddal, és október 19-e és november 13-a között minden nap 16 és 19 óra között leadhatod az Aréna Plázában lévő GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzletben, az 1. emeleten. Fontos, hogy kitöltsd a novemberi GLAMOUR 81. oldalán található nevezési lapot, mielőtt a zsákba teszed. Zárd le, jól és tűzd rá a nevezési lapodat, így add le az Aréna Plázában található GLAMOUR Gardróbfrissítés üzletben, hogy tudjuk, melyik a te zsákod.  De ha vidékén élsz, akkor add fel postán és küld el a Glamour szerkesztőségébe.

November 19-én, szombaton reggel 10 órától 18 óráig nyitva lesz a GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzlet, ahol jelképes összegért válogathatsz a GLAMOUR-lányok gardróbjából és adományoddal a fiatal magyar divattervezőket támogatod. Este 18 óra után pedig árverésre bocsájtunk pár divatos sztár által felajánlott darabot és végre kiderül, ki viszi haza az 500 ezer forint főnyereményt és a különdíjakat!

Én is elmegyek, hiszen mint utólag megtudtam a főszerkesztőtől lesznek pasi cuccok is.


























Maróy Krisztina a Glamour magazin főszerkesztője már leadta ruhacsomagját


További információ:



Forrás, képek: Glamour magazin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése