2012. június 23., szombat

Elegancia a köbön

Idén már másodszor lepett meg minket a H&M, ezúttal az óváros szívében nyílt exkluzív showroomjával. Az elsősorban stylistok számára készült bemutatóteremben mindig a legújabb kollekciókat lehet majd megtekinteni,még az üzletbe kerülésük előtt. Ehhez volt szerencsém nekem is csütörtökön egy zártkörű megnyitó keretében. Így a nyári kánikula kellős közepén egy szempillantás alatt a 2012-es csodás őszi, téli kollekció darabjai közé csöppentem.


Most sem aprózta el a H&M, ugyanis a férfiak számára gazdag textúrákat, szemet gyönyörködtető színeket és jól kombinálható darabokat álmodott meg.
Mint tudjuk nem egyszerű a férfiak részére tervezni, de a márkának mindig sikerül igényes , hordható és exkluzív darabokat megterveznie. A hideg napokra igencsak színes összeállításokat ajánlanak, úgymint a burgundi, az okker,a borvörös, a mustár, a palackzöld, a hamuszürke, és a kék színkombinációk felhasználásával.
Az erőteljes sziluettek a 60-as évek klasszikusait juttatják eszembe. A combközépig érő szövetkabátok, vékonykötésű garbók, tweed és bársony zakók egyértelmű eleganciát sugallnak. A kiegészítők közül a bőrbakancsok, a bőrkesztyűk, a tweed csokornyakkendők, a vintage szemüvegkeretek és az „úriember” esernyő lényeges elemei a jólöltözött dandy férfi ruhatárának.




 „Idén ősszel a H&M-nél az öltöny a legfontosabb férfi termék, és elbűvölő látni, milyen sokféle modern módon viselhető. A hagyományok és az új ötletek keveredéséből épülhet fel egy új ruhatár, amely megalapozza személyes stílusunkat.” – mondja Andreas Löwenstam, a H&M vezető férfiruha-tervezője. A svéd márkától megszokott igényes, high fashion kollekciót láthattunk. 

Mindig meglepődöm, hogy mennyire innovatív és előremutató öltözeteket készít. Remélhetőleg rajtam keresztül majd ti is rendszeresen bekukucskálhattok a svéd cég által elképzelt jövő divatjába. 
Következő posztban a női kollekciót veszem górcső alá:)






képek: H&M
montázs:saját

3 megjegyzés:

  1. Engem is ez érdekelne :-) Elszeretnék menni...

    VálaszTörlés
  2. Igazság az,hogy nem nyílt showroom, így nem tud bemenni bárki.De itt a blogomon nyomon követhetitek a történéseket, így a legújabb és legjobb szetteket mindig bemutatom majd:):):)

    VálaszTörlés