2012. június 20., szerda

Szputnyik shop 2012 nyár

Elkészült az egyik kedvenc magyar vintage boltom nyári editorialja. A Szputnyik shop igazán izgalmas és egyben egyedi üzletecskéje felüdülés a plázák nyomasztó világából. Akik szeretnek régi kincsek után kutatni azoknak pedig szinte kötelező elmenni, hiszen igen inspiráló és kreatív  légkör várja az odalátogatókat. 


 A Szputnyik shop 2012-es nyári editoriáljában magát az egyéniséget állítja a középpontba, valamint a vintage stílus életteliségére irányítja a figyelmet.

A különböző korszakok egyedi, régi darabjait a mai kortárs divat új elemeivel kombinálni izgalmas és bátor feladat. Az egyetlen kérdés: Mi rejtőzik benned? Arra buzdítunk, hogy légy kreatív, találd meg saját stílusod és fejezd ki önmagad! A divat rólad szól; a ruhák kiválasztása és az outfit-ek összeállítása személyes választás és ízlés dolga.
nyár különösen kedvez a kísérletezésnek és annak, hogy az öltözködés segítségével kifejezd egyéniséged.  Első nyáridéző összeállításunkkal szeretnénk ötletet és kedvet adni ahhoz, hogy bátran játssz a stílusokkal, mintákkal, színekkel és fazonokkal.
A Szputnyik shop üzleteiben adott a lehetőség a stílusok közötti szabad átjárásra, itt megtalálhatod azokat a darabokat és kiegészítőket, amik valóban téged tükröznek. Az üzletekben fellelhető vintage darabok a világ minden tájáról érkeznek, több ezer darab közül nagy figyelemmel kerülnek kiválasztásra.  Divat a múltból, stílus a jövőből.
Fotó: Ajkai Dávid

Stylist: Kissmark

Stylist asszisztens: Vágó Anikó
Smink: Szöllősi Heni
Fodrász: Fábián Zsanett
Modell: Erika-Trendattack, Kolos-Wam Models

Szputnyik D-20
1074 Budapest, Dohány utca 20.
Mon.-Fri.: 11 am – 8 pm
Sat.: 11 am – 5 pm

Szputnyik Bazaar
1092 Budapest, Bakáts tér 8.
Mon.-Fri.: 11 am – 7 pm
Sat.: 10 am – 2 pm

1 megjegyzés: