2012. szeptember 17., hétfő

Bemutató és üzletnyitás a Reserved-nél

A napokban rendezték meg a Reserved hivatalos váci utcai üzletének nyitó eseményét és egyben a 2012-es őszi/téli kollekció bemutatóját.

Voltam már sok rendezvényen és kíváncsian vártam, hogy mit hoz az este. Hála istennek nem csalódtam, ugyanis az igényes ,profi szervezés rendkívül hangulatos estét eredményezett. Az üzletben felállított kifutó nagyon ötletes megoldásnak bizonyult, úgyhogy körülötte már az új kollekció darabjai lógtak az állványokon. A helyiségben több felszolgáló is gondoskodott róla, hogy a poharunk mindig tele legyen jobbnál jobb koktélokkal. A divatbemutatót kényelmesen követhettük nyomon az üzletben felállított kivetítőkön,majd a végén különböző ínyenc falatkákkal kényeztettek minket a szervezők.

Összességében nekem sokkal jobban tetszett a női kollekció, ugyanis több színt, több stílust láthattunk. A férfiruhák megtervezésénél némi bátortalanságot véltem felfedezni, bár az alapruhatár minden darabja megtalálható és a kombinálhatóság szempontjából is kielégítőek voltak.  A márka az idei szezonban a városias külsőt kombinálta a sportos country-val, ugyanis a pufimellények, kockás ingek és bakancsok egyfajta vidéki hangulatot kölcsönöztek a férfi szetteknek.



Kontrasztos színek és változatos szövetek. Sokféle appliqué és nyomott minta, kötött-szőtt anyagokkal. Ez lenne az őszi-téli RESERVED kollekció rövid összegzése. De nem csak erről szól a kollekció. Sokfélesége ellenére, a RESERVED kínálatát harmónia és következetesség jellemzi, mind a női, mind a férfi kollekció esetében.
A női divatirányzat tervezői a mélyen kivágott nyakvonalakat, a csillogó flittereket és a kimondottan nőies miniszoknyákat baggy és oversized pulóverekkel, vastag, nem áttetsző harisnyákkal és a hasított bőr cipőkkel ellensúlyozták így kölcsönözve decensen érdekes stílust a nőknek a 2012-es őszi/téli kollekcióban.
A férfiirányzatot diákos kötött pulóverek, időtlen pikémintás kabátok, anorákok és kultikus gyapjú szövetkabátok jellemzik. A RESERVED emellett célba veszi a sport és az aktív kikapcsolódás rajongóit is, ezért túlsúlyban vannak a túlméretezett, minimalista szürke pulóverek, melegítőnadrágok és pólók, amelyeket kihívó nyomott minták tesznek kivételesen eredeti megjelenésűvé, különösen klasszikus kabáttal vagy pulóverrel kombinálva.

Az uralkodó trendeknek megfelelően egyedi kiegészítők egész sorát vonultatja fel, melyek közül kiemelkednek a skandináv és az észak-amerikai indiánok kultúrája által inspirál vastag, színes sálak, a nagy, bohó táskák, a diszkógömb módjára csillogó borítéktáskák, a szuperkényelmes szőrmesapkák, és az elegáns, de kompromisszumokat nem ismerő jodhpur cipők.

Nekem a bemutatott férfiruhák közül az elegánsabb vonal tetszett, melyet láthattunk a kifutón is. A bársony zakók, a bőrkabátok, a trencskók és az élére vasalt ingek jól mutatták, hogy nem szükséges különleges alkalom ahhoz, hogy elegáns legyen egy férfi. Én is megtaláltam az őszi/téli kollekcióban a hőn áhított ballonkabátot(képen látható), melyet már évek óta vadásztam, de nem leltem sehol. Tökéletes szabás, részletgazdag kidolgozás és a klasszikus szín ; odavagyok érte . Egy következő outfit posztban be is mutatom nektek.

Addig is mutatok élvezzétek a csodás a lookbook fotókat.





forrás, képek:reserved sajtóanyag, 

2 megjegyzés:

  1. uhh. nemsemmi.. vásárolhatnékom lett:D

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. A baj csak annyi hogy valóban semmi pluszt nem adtak az egyébként összes online és offline üzletben megtalálható sablon kollekciokhoz...

    VálaszTörlés