2012. november 11., vasárnap

◄ O U T F I T 2 0 1 2 . 1 1.1 1 Ordinary Darkness
 Mai outfitemet az extrém-darkos-nagyvárosi érzés inspirálta. A hétköznapi felsőruházatot egy szado-mazo printelt pólóval és feltűnő feminin ékszerekkel kombináltam, amik így a figyelem középpontjába kerültek. A kezemre is sok kiegészítőt pakoltam, melyek az extrémitást erősítik. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a hazai design pólóra,hiszen ettől lett az egész olyan egyedi. Ti is válasszatok magatoknak magyar tervezők által készített darabokat, mint például ’Es tu Un Ange’ pólókat vagy SAROLT bőrkarkötőket.


OUTFIT:
printelt póló:ES TU UN ANGE
borvörös nadrág: H&M
bőrkarkötő:SAROLT


6 megjegyzés:

 1. Drága Csabi!
  Ez egy igazán jó outfit és tetszik a merészséged... Remélem nem sokan szólnak be érte a magyar utcán :) de legközelebb arra figyelj oda, hogy a "printelt" az lehetne például 'nyomott' vagy 'mintás' vagy ''mintával nyomott'; a "darkos" meg sötét, vagy egyszerűen dark magyar rag nélkül... Az anglicizmus az ellenségünk! ;)

  VálaszTörlés
 2. Darkos helyett sötét,gonosz, a rockos helyett sziklás stílus?! Nem szeretnék sok gonosz sziklába öltözött embert látni az utcákon!Valamit egyszerűen nem kell magyarosítani!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mondjuk a rockot mint zenei irányzatot nem szoktuk fordítani, de ahogy tetszik... :)

   Van amit nem kell, de amit szépen le lehet, azt azért le lehet fordítani

   Törlés
 3. Köszönöm nektek a kommenteket. Elég nehéz itthon így öltözködni, de nem adom fel önmagamat!!!! A magyar nyelv elég hiányos divatszótár tekintetében,így néha kénytelen vagyok az angol kifejezést használni, mely által egyértelművé válik az adott stílus !
  Chaby

  VálaszTörlés
 4. nice to see ur blog, ur style, ur pics are great at all! new follower here.
  love those print shirt with leather jacket also the accessories :)

  regards,
  nassigorengkeju.blogspot.com

  VálaszTörlés