2013. május 28., kedd

Június 8-án ismét Gombold újra!

Senki ne maradjon otthon június 8-án, mert  Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia legjobbjai Budapesten: Nemzetközivé bővül a GOMBOLD ÚJRA!

A Design Terminál  június 8-án rendezi meg nagyszabású nemzetközi divatshow-ját, a Central European Fashion Days-t a Millenáris B csarnokában.  Az esemény ad otthont  a Gombold újra! Közép-Európapályázat döntőjének, a régió országaiból meghívott tervezők bemutatójának, szakmai konferenciának és magyar tervezők vásárának .

A Design Terminál idén harmadik alkalommal hirdette meg öltözéktervezési pályázatát Gombold újra! Közép-Európa címmel, melynek záróeseményét idén, Central European Fashion Days néven vezeti be a nemzetközi közönség körében. A szervezők célja, hogy a jövőben a meghívott tervezők bemutatója, valamint a verseny nemzetközi tematikája és zsűrije mellett a pályázat résztvevői köre is nemzetközivé váljon, ezzel létrejöjjön egy minden elemében regionális jelentőségű, új divatesemény. A Central European Fashion Days ezzel középtávon alkalmassá válhat a magyar és más közép-európai tervezők nemzetközi bemutatkozására, egyúttal növelheti Magyarország és Budapest esélyeit a régió kreatív ipari csomópontjának címéért folytatott versenyben.

A Design Terminál nagyszabású jótékonysági akció keretén belül a Central European Fashion Days rendezvény teljes jegybevételét az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel. Ez az esemény az első állomása annak a két éves stratégiai együttműködésnek, melyet a Design Terminál és az Ökumenikus Segélyszervezet kötött egymással. A befolyó adományok a Segélyszervezet átmeneti otthonaiban és gyermekjóléti intézményeiben zajló munkához járulnak hozzá.




forrás:Gombold újra sajtóközlemény



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése