2013. július 12., péntek

Street fashion inspirálta Divatillusztárció I.

Mindig is szerettem rajzolni és régi vágyam, hogy eme szenvedélyemnek a blogomon egy külön rovatot szenteljek. Na és mindehhez mi is lehetne inspirálóbb téma, mint az utcai divat ?!? 
Elsőként egy nagyon kedves barátnőmről és egyben bloggertársamról készítettem egy divatskiccet. Judit a plus size life bloggere, aki hétről-hétre cáfolja az összes tévhitet a pluszos lányok öltözködésével kapcsolatban és minden hölgy számára inspiráló lehet a remek stílusérzéke.

Nektek, hogy tetszik ez az újdonság?


5 megjegyzés:

 1. Hát igazi tehetséged van,várom is a következő alkotást!

  Üdv Marosvásárhelyről!
  Kinga.

  ChocolateFashionCoffee

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Kinga, aranyos vagy és nagyon örülök, hogy tetszik :)))))) Már én is nagyon várom, hogy rajzolhassam a következő fashionisztát :-P
   pux
   Chaby

   Törlés
 2. Még egy gratuláció, de egy másik Kingától. :)) Nagyon jó ötlet a street style rajzok készítése; csak magyarokat fogsz?

  VálaszTörlés
 3. Wow, hát ez király! Nagyon ügyes vagy! Én is imádok rajzolni, de már nagyon régen nem foglalkoztam ezzel... Most ez nagy inspiráció/motiváció, ha unatkozni fogok már látom mit fogok csinálni.((:

  VálaszTörlés
 4. Köszi nektek, sokat jelent és erőt ad a következő rajzhoz:)))) Akkor megtartom ezt az új rovatot:) Nekem már nagyon hiányzott, hiszen ezelőtt nem telt el úgy nap, hogy ne rajzoljak, fessek ...stb úgyhogy muszáj volt valamit kitalálnom mert elvonási tüneteim voltak a hiányától :-D
  Nemcsak magyarokat fogok, de próbálok minél több magyar fashionisztára szert tenni :-P
  Köszi
  puxxxx

  VálaszTörlés