2013. július 12., péntek

Street fashion inspirálta Divatillusztárció I.

Mindig is szerettem rajzolni és régi vágyam, hogy eme szenvedélyemnek a blogomon egy külön rovatot szenteljek. Na és mindehhez mi is lehetne inspirálóbb téma, mint az utcai divat ?!? 
Elsőként egy nagyon kedves barátnőmről és egyben bloggertársamról készítettem egy divatskiccet. Judit a plus size life bloggere, aki hétről-hétre cáfolja az összes tévhitet a pluszos lányok öltözködésével kapcsolatban és minden hölgy számára inspiráló lehet a remek stílusérzéke.

Nektek, hogy tetszik ez az újdonság?


5 megjegyzés:

  1. Hát igazi tehetséged van,várom is a következő alkotást!

    Üdv Marosvásárhelyről!
    Kinga.

    ChocolateFashionCoffee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Kinga, aranyos vagy és nagyon örülök, hogy tetszik :)))))) Már én is nagyon várom, hogy rajzolhassam a következő fashionisztát :-P
      pux
      Chaby

      Törlés
  2. Még egy gratuláció, de egy másik Kingától. :)) Nagyon jó ötlet a street style rajzok készítése; csak magyarokat fogsz?

    VálaszTörlés
  3. Wow, hát ez király! Nagyon ügyes vagy! Én is imádok rajzolni, de már nagyon régen nem foglalkoztam ezzel... Most ez nagy inspiráció/motiváció, ha unatkozni fogok már látom mit fogok csinálni.((:

    VálaszTörlés
  4. Köszi nektek, sokat jelent és erőt ad a következő rajzhoz:)))) Akkor megtartom ezt az új rovatot:) Nekem már nagyon hiányzott, hiszen ezelőtt nem telt el úgy nap, hogy ne rajzoljak, fessek ...stb úgyhogy muszáj volt valamit kitalálnom mert elvonási tüneteim voltak a hiányától :-D
    Nemcsak magyarokat fogok, de próbálok minél több magyar fashionisztára szert tenni :-P
    Köszi
    puxxxx

    VálaszTörlés