2014. május 31., szombat

A férfibőrápolás alapdarabjai

Dove MenCare tusfürdő és golyósdezodor| Signal fogkefe|Signal White Now Men fogkrém | AXE dezodor|  Toni&Guy Men 2in1 sampon/kondícionáló 


Ne csak erősebb légy hanem ápolt is!

Ahogy beköszönt a jó idő, mindannyian a szabadba vágyunk. Jöhetnek a nagy kirándulások, túrák, hosszú hétvégi kalandok a szabadban. Most néhány kifejezetten az erősebb nemnek szóló alapkozmetikai újdonságra szeretném felhívni a figyelmeteket, melyeket a hátizsákunkba dobhatunk eme alkalmakkor.

Dove Men+Care tusfürdő:
Élénkítő tusfürdő karakteres illattal, mely hidratáló krémet is tartalmaz. Úgy ápolja bőrünket, hogy gyakorlatilag elhagyható a testápolázás körülményes procedúrája. Nyáron ez kifejezetten praktikus és én jobban szeretem.

Toni&Guy 2in1 sampon és kondícionáló:
Engem elsőre megfogott ez a férfias és esztétikus flakon. A fürdőszoba fekete démona, mely sűrű habjával megszabadítja hajunkat a mindennapi szennyeződésektől, és korpától egyaránt. Ezen kívül kondicionál is , ezáltal megint csak némi időt takaríthatunk meg. Bár csábító illata miatt inkább egyre több időt szeretnénk vele tölteni.:) 

Signal White Now For Men:
Vörösbor, nikotin, kávé, tea : egy kutatás szerint a férfiak mindezekből sokkal többet fogyasztanak mint a hölgyek. Ezért ez a fogkrém sokkal hatékonyabban fehéríti fogainkat mint elődjeik. Nemcsak friss lehelettel ajándékoz meg, hanem már az első fogmosás után fehérebb fogakkal távozhatunk a fürdőszobából. 

Próbáljátok ki ezeket a remek újdonságokat a képen látható többi termékkel együtt! 
#PersonalCareForMen




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése